DESPRE NOI – INCHIRIERI MASINI BUCURESTI

GDFRENT este o societate privata infiintata in anul 2007, avand ca obiect principal de activitate inchirieri masini Bucuresti si utilitarelor de capacitate mica. Ca activitate secundara, in stransa legatura cu primul obiect de activitate, are si Transporturi terestre de calatori, ocazionale.

GDFRENT isi desfasoara activitatea si s-a dezvoltat cu scopul de a asigura servicii complete de inchirieri masini Bucuresti; totodata, punem la dispozitia clientilor autovehicule cu soferi in vederea transferurilor intre anumite locatii, pentru ocazii speciale ( delegatii, nunti, evenimente mondene..), tur al Bucurestiului cu o mica prezetare a celor mai importante obiective turistice.

Intrucat firma are ca obiect de activitate inchirierea autoturismelor, de cele mai multe ori, contactul cu clientii se face la locatia indicata de catre acestia. De asemenea, clientul poate ridica autoturismul si direct de la sediul nostru, situat in Soseaua de Centura nr 7A , Ilfov, Voluntari.

Avand experienta contractelor cu numeroase firme straine, majoritatea provenind din state membre ale Uniunii Europene, suntem obligati sa ne ridicam serviciile la nivelul cerintelor UE, ceea ce, pana in momentul de fata, se pare ca am reusit.Dorim ca, in fata clientilor si a intregii piete concurentiale, GDFRENT sa se evidentieze prin seriozitate, siguranta si promptitudine.

Whatsapp
Apelare